Anunturi

Conţinut

ANULAT - Hramul Bisericii va avea loc sâmbată 4 iulie 2020 începând cu ora 12:00, la Base de Plein Air de Ste-Foy la Préau (numărul 10 pe hartă)

Pick-nick-ul organizat de Biserica noastră va avea loc sâmbată 29 august 2020 începând cu ora 12:00 la Base de Plein Air de Ste-Foy la Maison la Préau (numărul 10 pe hartă)


Vă invităm să participați ca și în ceilalți ani împreună cu noi la aceste două evenimente importante din viața Bisericii și a comunității noastre.

În acest an taxa de intrare la Base de Plein Air va fi pe bază voluntară pentru adulți (15 ani și plus) și gratuit pentru copii. Aceste costuri vor fi asumate de biserica noastră.

Ca și în anii trecuți, această întâlnire are ca scop strângerea de fonduri pentru biserică. De notat că toate pregătirile se fac prin muncă benevolă.

Veți fi așteptați cu mici, bere, muzică și voie bună!

Aveți aici link-ul spre harta Google MAP și harta cu locul de desfășurare al activității. Base Plein Air -Google Map

Nădăjduim ca în această zi să ne întâlnim cu toții pentru a face sau a reface legăturile dintre noi, în scopul de a ne cunoaște mai bine și, nu în ultimul rând, pentru a petrece câteva ore plăcute împreună, în spiritul tradițiilor noastre.

Comitetul doamnelor și Consiliul Parohial


Romanian